06-51803376niels@nvsc.nl

Stressvrij leiderschap

In zeven stappen de organisatie- en leiderschapsstress onder de oppervlakte zien, begrijpen en oplossen.

Gaan de de dingen in je organisatie vaak anders dan gepland en begrijp je niet altijd waarom? Spelen mogelijk processen onder de oppervlakte een rol spelen? Onzichtbare processen die voor onduidelijkheid, conflict, ineffectiviteit, inefficiency en onveiligheid zorgen. Geeft dit stress in het team en bij jou als leidinggevende? De achtdaagse cursus stressvrij leiderschap helpt je deze stressfactoren zien, begrijpen en op  lossen. In zeven stappen.

“Door de cursus kwam mijn carrière in een stroomversnelling” Christa Hooijer, Director of science, Unit Industry, TNO

Door de cursus ontwikkel je een leiderschapsrol met meer sturingskracht en werkplezier die goed bij jou en de organisatie past. Het werken met concrete praktijkvoorbeelden van de deelnemers staat daarbij centraal. We observeren, reflecteren en analyseren stressfactoren onder de oppervlakte en experimenteren met nieuwe rollen en interventies. Het ervaringsleren wisselen we af met korte interactieve lezingen, literatuur besprekingen en huiswerkopdrachten. Om het leerrendement hoog te houden wordt er in een kleine groep gewerkt. Stressvrij leiderschap is geen aangeleerd trucje maar gaat in je bloed zitten.

Praktische informatie

Data

SVL 2020-3 7/8 september, 12/13 oktober, 11/12 november, 7/8 december. Reserveer hier vrijblijvend een plek en voorkom de stress dat je niet meer mee kan doen.

SVL 2020-4 17/18 september, 15/16 oktober 11/12 november, 10/11 december. Make a reservation without obligation here  and prevent the stress of missing out.

Tijd Bovenstaande data van 9.00-17.00 uur
Tijdsinvestering 20 uur per tweedaagse (4 uur voorbereiding en 16 uur programma).
Locatie Het Coachhuis, Oorsprongpark 7, 3581 ET Utrecht
Groepsgrootte maximaal zes
Kosten € 3.500, inclusief intakegesprek, coachingsgesprek, lunch, koffie & thee en mijn boek stressvrij leiderschap  en reader met artikelen. Deze opleiding is een door het CRKBO goedgekeurd daarom vrijgesteld van btw.
Certificaat Bij het doorlopen van het volledige programma en het maken van de opdrachten ontvangt je een certificaat.
Extra informatie info@nvsc.nl | 0651803376 |www.nvsc.nl|Aarzel niet om contact op te nemen voor extra informatie of een kennismakingsgesprek.

Een effectieve cursus waar ik blijvend profijt van heb” Svend van de Velde, programmamanager, Universiteit Utrecht

Informatie & Inschrijven


Onze klanten

 
Alterra
Edia
VU
UU
NWO
Tomsk State University
Universiteit van Amsterdam
KNAW
International Bureau of Fiscal Documentation
Bartimeus
VSNU